Türkiye’nin ilk decacorn şirketi ünvanına sahip Trendyol, uluslararası yelpazesini genişlettiğini duyurdu. Almanya ve Azerbaycan’da faaliyetlerini sürdüren şirket, şimdi ise Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne açıldı.

Yerli e-ticaret devi, uluslararası pazarlarda da faaliyetlerini sürdürüyordu. Almanya ve Azerbaycan’da operasyonlarını sürdüren şirketin yeni pazarı Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri oldu. Ay sonunda Arapça dil seçeneğinin de ekleneceği gelen bilgiler arasında.

Hedef 2024’e Kadar 4,5 Milyon Müşteri!

E-ticaret devi, Dubai’de başarılı bir açılış yapmayı başardı. Trendyol Grup Başkanı Çağlayan Çetin, açıklamasında ilk beş gün içinde 2 bin 500’e yakın siparişin alındığını bildirdi.

Trendyol, uluslararası operasyonlarını daha da genişleten bölge için hedeflerini de açıkladı. E-ticaret devi 2024 yılında bu ülkelerdeki müşteri sayısının 4,5 milyona ulaşmasını hedefliyor.