Adobe, yapay zeka yeteneklerinin eklenmesi ve dolar kurundaki yükseliş nedeniyle Creative Cloud’a önemli bir fiyat artışı getiriyor. Yeni fiyatlar 5 Mart’tan itibaren yürürlüğe girecek.

fikrimucit.com

Adobe’nun Photoshop, Premiere Pro, Illustrator gibi grafik tasarım uygulamalarını içeren Creative Cloud üyelik ücretlerine büyük bir zammın geldiği bildiriliyor. Adobe Creative Cloud abonelik ücretlerinde %300’lük bir artış yaşanacak.

Creative Cloud Tüm Uygulamalar 100 GB aboneliği yıllık satın alımda aylık 190 TL’den 777 TL’ye çıkacak. Yıllık peşin fiyatı ise 2.290 TL’den 10.350 TL’ye yükselecek. Adobe’nin açıklamasına göre, yeni fiyatlar 5 Mart’tan itibaren geçerli olacak.

Adobe, Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Mısır, Japonya, Norveç, Güney Kore, İsveç veya Türkiye’deki müşterilerine yönelik olarak döviz kurlarındaki dalgalanmalara uyum sağlama yeteneğini vurguluyor. Bu yetenek, yaratıcılığı sürekli olarak destekleyerek küresel müşterilere değer sağlıyor. Mısır, Japonya, Güney Kore ve Türkiye için güncellenmiş fiyatlandırma 5 Mart 2024 tarihinden sonra yürürlüğe girecektir.